Oldal kiválasztása

Hőérzékelő a korzettben

2020.06.01. | korzett

A Thermobrace egy testhőmérsékletet érzékelő korzett olyan gerincferdüléses páciensek számára, akiknek gyógyógyulásuk érdekében fűzőt is kell használni. A fűzőben alkalmazott hőmérséklet-érzékelőt a célból alkalmazzák, hogy valós képet adjon annak tényleges használatáról.

ISICO, az első intézet a világon, ahol a scoliosis kezelés részeként a Thermobrace-t mindennapi klinikai gyakorlatban használják. Bevezetése 2010-től folyamatos, alkalmazása mára rutin gyakorlattá vált. Az érzékelő alkalmazása egyre több és újabb összegyűjthető adattal és eredménnyel szolgál a klinikai gyakorlatban. Bebizonyosodott, hogy az eszköz által erősödik a terapeuta és beteg közötti kapcsolat annak köszönhetően, hogy a terápiás választások az érzékelő által gyűjtött reális adatokra épülnek. Alkalmazása megkönnyíti a korzett elfogadását, használatát.

Thermobrace valójában az optimális terápia felállítását segítő eszköz, nem a beteg ellenőrzésére szolgál, mindig a páciens beleegyezésével kerül felhelyezésre. Ez idáig bebizonyosodott legmeglepőbb tény, hogy a legtöbb órában korzett viselésre „kötelezettek” a leglojálisabb, leghűségesebb páciensek.

Az érzékelő az orvosokat is segíti a legjobb klinikai döntések meghozatalában, biztos és megbízható értékelést kapnak a páciens együttműködési hajlandóságáról, valamint a legkorrektebb módon segíti a korzett hatásmechanizmusának megértését.

error: Védett tartalom!!